Ballonnen decoraties

Wij begrijpen dat ballonnendecoratie heel persoonlijk is.  Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment ballonnen deze bestellen wij bij de groothandel Sempertex dit staat voor een goede kwaliteit met veel kleuren, verschillende maten en mogelijkheden. Het is altijd fijn om deze geruime tijd van tevoren contact met ons opnemen dan kunnen we uw wensen bespreken en hebben wij nog tijd om indien nodig de juiste materialen te bestellen. Party-up komt de ballonnendecoratie op de gewenste locatie opzetten en na het feestje komen we pilaren weer ophalen indien nodig. Wij hebben al geruime ervaring met een heleboel thema's en staan open voor een nieuwe uitdaging dus kom maar op met al die prachtige plaatjes van Pinterest wij gaan de uitdaging graag aan!
Bent u opzoek naar luxe ballonnen decoraties? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Luxe ballonnenslinger

Een ballonnenslinger in de gewenste kleuren aan een touw. Makkelijk om ergens aan vast te vinden of om ergens overheen te leggen. 

Luxe ballonnen pilaar 

Mooie ballonnen pilaar in de gewenste kleuren deze heb je in verschillende uitvoeringen. 

Ballonnenboog

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Luxe cadeau ballon

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie idee├źn en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!